Thumb Thumb

peste 20 ani
de
experiență

Orig Shop GSM & DEVIA

Unic importator al produselor DEVIA în românia, Orig Shop GSM SRL reprezintă cea mai bună opțiune pentru a furniza rapid calitate și valoare clienților dumnevoastră.

Am nevoie de o entitate juridică?

Este recomandat să aveți o firmă sau un PFA pentru a putea cumpăra sau lua în custodie produsele noastre. Volumul de folii tăiate și viteza de procesare fac soluția noastră potrivită pentru orice entitate fizică sau juridică care furnizează produse și servicii în sectorul GSM.

Produsele de uz general DEVIA (cabluri de date, încărcătoare, consumabile în general) se furnizează în urma semnării unui contract de colaborare. Pentru plotere există 2 posibilități: custodie sau cumparare. Ambele situații vă aduc profit într-un timp scurt. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Primul pas care trebuie să-l faceți este să ne contactați utilizand pagina Contact. Pentru eficiență vă rugăm să menționați în mesaj cateva detalii despre activitatea dumneavoastră, precum și zona în care activați. Vă rugăm să atașați la mesaj și CIF-ul firmei dvs.

De ce DEVIA?

Furnizăm cea mai rapidă și calitativă soluție de pe piață în protecția dispozitivelor SMART

Shape

Suport clienți

Furnizăm suport telefonic, online sau onsite la sediul clientului dacă este necesar pentru ca soluțiile furnizate de către noi să fie 100% productive pentru afacerea dumneavoastră.

Mobil +40 0731 326 383

Soluții inteligente

Puteți transforma acum service-ul dumneavostră într-o soluție rapidă și de succes în furnizarea produselor DEVIA. Calitatea oferită în timp record va determina reîntoarcerea clienților.

Începe acum